Advies

Heb je een idee voor een collectieve tuin op jullie binnenterrein, op een braakliggend stuk grond in je buurt, of op je dak, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe ga je om met de corporatie of grondeigenaar? Hoe kom je tot een goed ontwerp? Hoe kun je de tuin onderhouden? Stichting Tussentuin wil je hierbij graag adviseren! Dit kan door het organiseren van projectbegeleiding, het opzetten van een plan van aanpak, het houden van workshops, het bieden van inspiratie. Heb je interesse dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Naast de mogelijkheid ons in te zetten voor projectbegeleiding bieden wij de volgende diensten:

1. Tussentuin Presentatie

We geven presentatie op locatie, waarin we het thema van de collectieve tuin in de stad belichten, ervaring uitwisselen en inspireren. Presentatie op aanvraag, prijs in overleg.

2. Denktank Tussentuin

Stichting Tussentuin kan ingezet worden als Denktank voor vraagstukken over specifieke locaties, stadsontwikkeling, beleid en organisatie van collectieve groene ruimte tussen gebouwen.

3. Tussentuin Nieuwsbrief

Stichting Tussentuin houdt je op de hoogte over haar activiteiten middels een nieuwsbrief. Ontvang je graag de nieuwsbrief? Stuur ons een mailtje, dan zetten we je op de lijst: info@tussentuin.nl